Impactmakers

'Er zijn altijd oplossingen om mensen te steunen die
in een moeilijke situatie zitten’

Sinisa Radat was een geschoold stukadoor en fanatiek basketballer. Vanwege een burn-out kon hij zijn beroep echter niet meer uitoefenen en was hij voor zijn inkomen afhankelijk van een ziektewetuitkering.

Duurzame partner

In oktober 2022 zal Care België het internationaal erkende duurzaamheidscertificaat van de Verenigde Naties (VN) in ontvangst nemen uit handen van de Belgische Kamer van Koophandel.

Broers Abbas uit Syrië als schilder aan de slag voor
Yask

De Syrische broers Fathi (41) en Fahad Abbas (46) begonnen in september 2018 als statushouder in de gemeente Gennep met hun inburgeringstraject.

‘Spoorpark Tilburg is een prachtig park geworden,
met een duidelijke maatschappelijke functie’

Spoorpark Tilburg werd in 2019 geopend. Het perceel midden in de stad, eerder rangeerterrein van NS en logistieke hub van Van Gend & Loos, is omgetoverd tot een levendig stadspark.

‘Raamfoliepakket voor medewerkers heeft
meetbare impact op energiegebruik’

De energiekosten stijgen en de aarde warmt op. Hago Zorg nam daarom het initiatief om medewerkers te helpen hun huis beter te isoleren.

‘Als iedereen iets voor een ander doet, dan wordt
de wereld beter’

Josine Dekker is sinds eind vorig jaar coördinator Strategische Partners & Projecten bij de Vebego Foundation: ‘Ons doel is dat al onze collega’s weten dat wij er zijn, weten wat wij doen en wat we voor hén kunnen doen.