De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

One family. One culture. One language.

Als onderdeel van de strategie Vebego 2025 zijn we in 2020 onder de noemer One family. One culture. One language.

Afkortingen en begrippen

CO2 COO CFO CEO CHRO CSO CSRD DoF D&I ESG GPTW GRI KPI's MVO NPS SBTi SDG TCF VCS

CO2 en milieu: minder negatieve impact, meer positieve impact

Vebego wil een positieve impact maken en eventuele negatieve impact actief verminderen. We gaan op een duurzame manier om met medewerkers en klanten, maar ook met het milieu.

Impactstrategie 2022-2025: meetbaar en toekomstbestendig

De wereld verandert razendsnel. Klimaatverandering wordt reëel, de tekorten aan arbeidskrachten en grondstoffen hebben gevolgen voor veel industrieën. Duurzaam en verantwoord ondernemen met oog voor mens, maatschappij en milieu, is de nieuwe norm.

Profiel

Wij zijn Vebego. Met in 2021 bijna 32.000 medewerkers, actief in schoonmaak, zorg, groen en facilitair management. Wij werken voor klanten in België, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Voorwoord

2021 leek in veel opzichten op het coronajaar 2020. De treinen, vliegvelden en kantoren waar wij ons werk doen waren soms akelig leeg. Veel van onze klanten moesten op- en afschakelen en meeveren met de veranderende maatregelen.

Strategie Vebego 2025

Om onze ambitie te realiseren, moeten we in de markt gezamenlijk onze positie versterken. Vanaf 2017 heeft Vebego daarom de strategie ‘Vebego 2025’ ontwikkeld.

Belastingen

In 2020 heeft Vebego een nieuw Tax Control Framework (TCF) ontwikkeld. In 2021 is dit TCF volledig geïmplementeerd en functioneel in Nederland.

Balans

De kapitaalpositie van Vebego blijft sterk. De solvabiliteit komt uit op 31,7% (2020: 29,3%). De stijging komt voort uit het positieve resultaat over 2021.

Medewerkers

Ieder mens is uniek en heeft eigen talenten. Als Vebego streven wij ernaar dat al onze medewerkers deze talenten kunnen ontwikkelen – op het werk, maar ook breder als mens.

Toon meer resultaten