De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

Duurzame partner

In oktober 2022 zal Care België het internationaal erkende duurzaamheidscertificaat van de Verenigde Naties (VN) in ontvangst nemen uit handen van de Belgische Kamer van Koophandel.

Er zijn altijd oplossingen om mensen te steunen die in een moeilijke situatie zitten’

Sinisa Radat was een geschoold stukadoor en fanatiek basketballer. Vanwege een burn-out kon hij zijn beroep echter niet meer uitoefenen en was hij voor zijn inkomen afhankelijk van een ziektewetuitkering.

Broers Abbas uit Syrië als schilder aan de slag voor Yask

De Syrische broers Fathi (41) en Fahad Abbas (46) begonnen in september 2018 als statushouder in de gemeente Gennep met hun inburgeringstraject.

Omzetontwikkeling

Voor de eerste keer in de lange Vebego-geschiedenis is de geconsolideerde omzet boven de € 1 miljard uitgekomen, een absolute mijlpaal. De omzet is gegroeid met 5,6% naar € 1.052 miljoen; in 2020 was dit € 996 miljoen.

Resultaatontwikkeling

Het nettoresultaat over 2021 is uitgekomen op € 28 miljoen (2020: € 17 miljoen), een rendement van 2,7% (2020: 1,7%). De verbetering ten opzichte van 2020 heeft een aantal oorzaken.

‘We willen een evenwichtig Europees bedrijf worden’

Van meer dan honderdenvijftig bv’s en circa tachtig bedrijven naar elf grote bedrijven, in de vier kernlanden waarin we nu al actief zijn én in de domeinen waarin we al werkzaam zijn.

Over dit verslag

Dit is het jaarverslag van Vebego Holding N.V. over 2021. Hier vindt u een overzicht van de groepsmaatschappijen die onder de Vebego Holding vallen.

‘Raamfoliepakket voor medewerkers heeft meetbare impact op energiegebruik’

De energiekosten stijgen en de aarde warmt op. Hago Zorg nam daarom het initiatief om medewerkers te helpen hun huis beter te isoleren.

Materialiteitsanalyse

Belangrijk onderdeel van GRI is een grondige materialiteitsanalyse. Hierbij stelt het bedrijf de meest relevante (duurzaamheids-)onderwerpen voor zichzelf vast.

One language: EcoVadis en Great Place To Work

Om onze economische, milieu- en sociale prestaties objectief te kunnen vergelijken met peers en andere organisaties, hebben we in 2021 besloten dat we met al onze grote bedrijven opgaan voor de certificaten EcoVadis en GPTW; in 2025, zo is het doel,

Toon meer resultaten