De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

Profiel

Wij zijn Vebego. Met in 2021 bijna 32.000 medewerkers, actief in schoonmaak, zorg, groen en facilitair management. Wij werken voor klanten in België, Duitsland, Nederland en Zwitserland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Voerendaal, vlakbij de plek waar in 1943 de basis werd gelegd voor het internationale familiebedrijf dat we vandaag de dag zijn.

Een bedrijf van mensen, voor mensen. Een bedrijf met een sterke en herkenbare cultuur. Aandeelhouderswaarde en groei zijn niet onze primaire drijfveren; een gezond financieel rendement is de basis om onze ambitie waar te maken. Wij maken onze afwegingen voorbij het eerstvolgende kwartaal, en houden daarbij rekening met de belangen van onze klanten, onze medewerkers, de organisatie en de maatschappij. Dat doen we op basis van waarden die wij bij Vebego in ons dragen en waar iedereen ons altijd op mag aanspreken, nu en in de toekomst. De waarden waar onze oprichter zich al door liet leiden zijn daarin een belangrijke inspiratie. Dát familiegevoel is en blijft de motor achter Vebego. Het is de ‘lijm’ die al onze medewerkers in vier landen verbindt.

Onze ambitie

Vanaf dag één, nu bijna tachtig jaar geleden, is alles bij ons gericht op het bieden van werk met betekenis. Goed werk dat gebaseerd is op kwaliteit van leven en kwaliteit voor onze klanten. Voor iedereen die wil werken, hebben wij een baan die ertoe doet. Zo helpen we onze klanten uit te blinken in hun werk én bouwen we aan een betere samenleving. Wij zijn ervan overtuigd dat de wereld op zijn mooist is als iedereen kan meedoen. Vanuit deze overtuiging willen wij de meest inclusieve werkgever van Europa worden, en anderen inspireren ook hun bijdrage te leveren.