De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

Klanten

Als Vebego willen we excelleren in onze dienstverlening aan klanten. In 2021 zijn meerdere innovatieve concepten voor klanten ontwikkeld.

Toonaangevend in de zorg

Eén van onze nieuwe proposities is ‘Capacityd’. We willen, mede via slimme technologie, de zorg en de zorgprofessionals ontlasten. Via track- & tracesystemen in de schoonmaakkar en via sensoren op de locatie zorgen we onder andere voor snelle reiniging en voor een efficiënte logistieke bezetting van bedden.

Samen met andere partijen uit de zorg heeft Assist het initiatief genomen voor kennis- en netwerkplatform De Praktijk die ons zorgstelsel toekomstbestendig wil maken. In De Praktijk zitten, naast mensen uit de zorg, ook wetenschappers, politici en andere denkers en doeners uit de publieke en private sector die kennis en kunde halen en brengen, met als doel het aanjagen van radicale veranderingen.   

Werkplekconcepten
Alba Haus Basel, Zwitserland

Ook hebben we in 2021 vervolgstappen gezet in de ontwikkeling van werkplekconcepten. Met YourOFFICE ontzorgen we bedrijven al langer bij het beheer van hun werkplekken. In 2021 zijn we gestart met twee projecten, waarbij de ambitie nog veel verder reikt: de ontwikkeling van het Alba Haus bij Basel en de herontwikkeling van een groot kantoorpand van de Zwitserse bank UBS. Op beide plekken wordt Vebego, met de Eindhovense High Tech Campus als lichtend voorbeeld, partner in het creëren van bloeiende ecosystemen.

Samen met KPN ontwikkelde Yask ‘GIIO’, een optimaal gefaciliteerde werkomgeving voor medewerkers en bezoekers waarin, aan de hand van persoonlijke aandacht, data en tools, het Facility Management op een hoger plan getild wordt.

Andere initiatieven: beurs en event

Om haar naamsbekendheid te vergroten, nam Vebego in het najaar van 2021 deel aan de PROVADA-beurs die zich richt op partijen die actief zijn in de wereld van vastgoed en projectontwikkeling. Deelname aan de beurs maakte duidelijk dat Vebego partijen in de wereld van vastgoed en projectontwikkeling goed kan aanvullen. Vebego gaat de dienstverleningsconcepten voor deze markten verder ontwikkelen en gaat haar relatienetwerk in dit segment verder versterken. Vebego zal ook in 2022 deelnemen aan PROVADA.

Care België organiseerde de tweede editie van de cleanroom conferentie Airlocked, samen met Alpheios en de partners Dastex en PMT. Met de themabijeenkomst ‘One step beyond’, over (duurzame) innovatie in cleanrooms en laboratoria, wil Care zich profileren als specialist op het gebied van cleanroom cleaning in de biotechnologische, de farmaceutische en de semi-conducting industrie.

Awards
Hago Rail Services en NS winnen Best Practice Award

Vebego mocht in 2021 een aantal mooie awards in ontvangst nemen. Zo won Brouwers Groen uit De Moer de eerste prijs van de Green Park Award die werd uitgereikt door de European Landscape Contractors Association (ELCA). Brouwers Groen sleepte de hoofdprijs in de wacht met de realisatie van Spoorpark Tilburg, het grootste burgerinitiatief in de Benelux.

De Golden Service Awards, gericht op het belonen van opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector, telde in 2021 maar liefst twee Vebego-winnaars. Nasuh Demirtas (Hago Rail Services) mocht zich Leidinggevende van het Jaar noemen. Het Schoonmaakteam van het Jaar 2021 was Team Deltion Zwolle (Balanz Facilitair).

Team Deltion Zwolle van Balanz werd schoonmaakteam van het jaar

Vanwege hun succesvolle partnerschap in coronatijd waren voor de Best Practice Award van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag vijf Vebego-combinaties genomineerd. Hago Zorg wist uiteindelijk met Hago Nederland en het Erasmus MC goud in de wacht te slepen, Hago Rail Services won met de NS het zilver.

Het winnen van de Familiebedrijven Award 2022 in april 2022 was vooral een blijk van waardering van en een groot compliment naar alle Vebego-medewerkers en hun betekenisvolle werk.