De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

Anders kijken naar de waarde van werk

Vebego wil impact maken. Bijdragen aan betekenisvolle levens van medewerkers en bijdragen aan een socialere en duurzame economie.

Diederik Gommers: ‘Schoonmaak is voor ons cruciaal’

Hij is het gezicht van de intensive care in Nederland en was het afgelopen coronajaar veelvuldig te horen en te zien op radio en tv. Maar hij is veel meer dan spreekbuis en OMT-lid.

Scoren met een gezonde leefomgeving

Sinds 2018 maakt Brouwers Groen deel uit van de Vebego-familie. Ronald Kusters, mede-eigenaar van het groenbedrijf, heeft in 2020 meerdere nieuwe contracten verworven voor beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

Ultieme relatietest Vebego Airport Services Belgium en Brussels Airport

Brussels Airport wil de passagiersbeleving verbeteren en ziet schoonmaak als een integraal onderdeel hiervan. Vanaf de eerste ontmoeting sloot Vebego aan bij de visie van de luchthaven, zo legt Ine Hox, Head of Passenger Services, uit.

Great Place to Work: ‘Elke dag is anders’

Vebego wil impact maken en doet dit onder andere door medewerkers een betekenisvolle baan te bieden. Het meet deze impact bij meerdere bedrijven met Betekenisvol werk, een zelf ontwikkelde wetenschappelijk getoetste methode.

Vebego geeft het voorbeeld als leerbedrijf

Vebego AG is binnen Vebego een voorloper als het gaat om impact maken en impact meten. De Zwitserse bedrijvengroep met in totaal ruim 6.000 medewerkers werkt stelselmatig aan een rol als betekenisvolle, aantrekkelijke werkgever.

CO2 en milieu: minder negatieve impact, meer positieve impact

Vebego wil een positieve impact maken en eventuele negatieve impact actief verminderen. We gaan op een duurzame manier om met medewerkers en klanten, maar ook met het milieu.

Impact

Goed doen zit in onze genen. We vinden het daarom belangrijk om bij te dragen aan de Sustainable Development Goals van de VN, op weg naar een duurzamere en betere wereld in 2030.

Profiel

Familiebedrijf Vebego startte in 1943 met de oprichting van glazenwassersbedrijf Hago door Tonny Goedmakers. Inmiddels is Vebego een krachtig collectief met dochterbedrijven en joint ventures in België, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Voorwoord

We kijken terug op een bewogen jaar met grote uitdagingen. Een coronajaar waarin onze klanten het moeilijk hadden en wij bij meerdere bedrijven omzetverlies leden. Die verliezen hebben we gelukkig binnen onze groep kunnen compenseren.

Toon meer resultaten