De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

Profiel

Familiebedrijf Vebego startte in 1943 met de oprichting van glazenwassersbedrijf Hago door Tonny Goedmakers. Inmiddels is Vebego een krachtig collectief met dochterbedrijven en joint ventures in België, Duitsland, Nederland en Zwitserland. Onze ruim 34.000 medewerkers werken in schoonmaak, groen dienstverlening, facilitair management, personeelsdiensten en zorg. Wij bieden op deze gebieden gespecialiseerde dienstverlening, middelen en expertise. Vebego streeft naar gezonde groei, als randvoorwaarde voor continuïteit en onafhankelijkheid. Maar wat ons écht drijft is goed doen: wij willen ál onze medewerkers betekenisvol werk bieden. Wij geloven dat we daarmee de meeste toegevoegde waarde hebben voor onze klanten en hun medewerkers én voor de maatschappij.

Onze ambitie

Vebego is een zelfstandig familiebedrijf met een grote ambitie: dagelijks een positieve impact maken op tien miljoen mensen in 2025. In alle vier landen waar we werken – België, Duitsland, Nederland, Zwitserland - willen we sterk aanwezig zijn bij klanten die bereid zijn om, net als wij, de betekenis van ons werk en onze medewerkers te waarderen. Wij willen onze medewerkers een betere positie geven in onze samenleving. Ze moeten de waardering krijgen die ze verdienen. Van ons, van onze klanten, van eindgebruikers én van de maatschappij.

Familiebedrijf

We zijn een familiebedrijf van mensen, voor mensen. Een bedrijf met een sterke en herkenbare cultuur. Aandeelhouderswaarde en groei zijn niet onze primaire drijfveren. Wij maken onze afwegingen voorbij het eerstvolgende kwartaal, en houden daarbij rekening met de belangen van onze klanten, medewerkers en de maatschappij. Dat doen we op basis van waarden die wij bij Vebego in ons dragen en waar iedereen ons altijd op mag aanspreken, nu en in de toekomst. De waarden waar onze oprichter zich al door liet leiden bij het nemen van de juiste beslissingen zijn daarin een belangrijke inspiratie. Dát familiegevoel is en blijft de motor achter Vebego. Het is de lijm die onze ruim 34.000 medewerkers in vier landen verbindt.